MI IS A NOSZTALGIA TITKA?

Talán az ételek, amelyek olyanok, mintha Édesanyánk főzte volna, de mégis meg van bolondítva egy csipetnyi modernséggel. Talán a kőből rakott kandalló melege télen. Talán a mindig mosolygó pincér, a hangulatos, otthonos kis kuckó érzetét nyújtó enteriőr, vagy a terasz és az azt körülölelő kert látványa. Mindenesetre a Nosztalgiába egy pillanat műve beleszeretni, aztán az ember újra és újra vágyni kezd egy kis Nosztalgia „repetára”.

 

EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT…

20 évvel ezelőtt megnyitott egy kisvendéglő. Nosztalgiának nevezték el, belecsempészve a múlt ezernyi apró emlékét. A sarokban kandalló duruzsolt, a tányéron a ropogós kacsasült után a nagyi féle almáspite gőzölgött, hozzá finom házi limonádét kortyolhattunk…

És most… Eljött az idő, hogy Nosztalgia megújulhasson, megőrizve az értékeit, hagyományait, már húszéves történetét. Egy kis átalakítás, bővítés, csinosítás után 2015. november 13-án új ruhájában tért vissza és újabb 20 éves tündöklésre készül megőrizve nosztalgikus báját és varázslatos világát melyet az ételek tettek igazán felejthetetlenné.

 

galeria